Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Framdrift AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder.

Webanalyse og informasjonskapsler

Vi ønsker å forstå hva som fungerer og hva som ikke fungerer på nettsiden vår. For å analysere bruksmønstre benytter vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler som registrerer brukerens IP-adresse. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å forstå besøksmønstre, som antall besøkende, besøkets varighet, henvisende nettsteder og brukte nettlesere. Ingen informasjon knyttet til informasjonskapsler tillater oss å identifisere deg personlig. Google sletter data knyttet til informasjonskapsler automatisk etter 14 måneder. Du kan administrere bruken av informasjonskapsler selv.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Zare servere i UK og er underlagt deres personvernpolitikk. Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen sendes til Google, og den anonymiserte IP-adressen kan ikke brukes til å identifisere individuelle brukere.

Vi logger også din IP-adresse for en kort periode på våre webservere, men denne loggen slettes automatisk etter 60 dager.

Side- og tjenestefunksjonalitet

Vi bruker informasjonskapsler for å drifte og presentere data på våre nettsteder. Disse informasjonskapslene kan inneholde informasjon om språkkode og støtte for systemets lastbalansering, noe som sikrer en optimal opplevelse for alle brukere.

Videoavspilling

Framdrift AS bruker YouTube for videoavspilling. YouTube samler inn data under videospilling for å analysere bruken av videoene.

Skjemaer

Ved å fylle ut skjemaer på nettstedet samtykker du til innsamling og lagring av dine innsendte data.

Sosiale knapper, apper og miniprogrammer

Vi kan implementere tredjeparts apper eller miniprogrammer på våre nettsteder som tillater samhandling eller innholdsdeling. Disse kan samle inn informasjon som IP-adresse, topptekstinformasjon og nettleserinformasjon. Vi tillater sosiale knapper, apper og miniprogrammer fra følgende partnere: Facebook, LinkedIn, X.

Rettigheter

Alle har rett til grunnleggende informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Eventuelle henvendelser om personvern/personopplysninger kan rettes til post@framdrift.no.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no finner du informasjon om hvordan du konfigurerer nettleseren din for å godta/avvise informasjonskapsler og tips for sikrere bruk av internett.